JO

CONTACTAR

JO

Lisard Cabarroques Guillem, nascut a Girona l'any 1991.

 

Pel que fa a mi, sóc una persona responsable i molt implicada en el treball. Bestant perfeccionista i mai deixo un treball a mitges, em considero una persona oberta, amb l'objectiu d'afrontar nous reptes, conèixer nous mons i noves persones. Tinc facilitat per treballar en grup i crec que una critica constructiva és el millor consell, "mai deixarem d'aprendre".

 

Estic titulat en un Cicle de Grau Superior en il·lustració, cursat a l'Escola d'Art d'Olot. A partir d'un treball realitzat en el Cicle em vaig començar a interessar per l'animació fins al present, l'any que bé cursaré el meu últim any a l'Idem Barcelona una escola privada especialitzada en animació, situada a Barcelona. Dins el món de l'animació m'estic especialitzant en "Animació" tant en 2D com en 3D, tot i que el meu somni seria poder treballar com animador 2D "Tradicional".

 

Pel que fa a la meva experiència professional, he treballat en pràctiques, tant per el Cicle com per el curs d'animació, en les empreses (Rètols Eurolux, lostrofeos.com, Boolab i Magoproduction), a part he estat contrectat per feines puntuals per l'empresa Graficman i també he fet feines per compte pròpia.

Coneixaments informàtics: